Gazellepris til Nordjysk CNC Teknik ApS, Støvring​

Nordjysk CNC Teknik ApS v/Lene og Preben Larsen har netop modtaget årets Gazellepris for tredje år i træk.

Børsen Gazelle 2016 diplom​: Klik her

Børsen Gazelle 2015 diplom​: Klik her

​Børsen Gazelle 2014 diplom​: Klik her

Børsen Gazelle 2013 diplom​: Klik her

​Artikel fra Midthimmerlands Folkeblad, 04.11.2015

​Nordjysk CNC Teknik ApS, Banesvinget 5 i Støvring, er af Børsen og kreditvurderingsbureauet Biscode Credit kåret til Gazellevirksomhed 2015.

Nordjysk CNC Teknik ApS er en moderne maskinfabrik, der med udgangspunkt i godt håndværk laver avancerede specialopgaver indenfor CNC drejning og fræsning samt multitask bearbejdning og er dermed en del af virksomhedens kunders udviklings – og produktionsproces.

Virksomheden har speciale i bearbejdning i rustfrie materialer men arbejder også gerne i andre materialer. Mange af de arbejdsopgaver, som virksomheden har, er fremstilling af komplekse emner, som forudsætter stor viden inden for området.

Nordjysk CNC Teknik ApS er 9 år gammel og en veletableret og succesrig virksomhed, som gennem de sidste 7 år har været i positiv vækst. Virksomheden, der ejes af Preben Larsen, har 12 meget dygtige og engagerede medarbejdere, heraf 2 lærlinge og har både dag – og aftenhold. Preben Larsens kone Lene Larsen er ligeledes ansat i firmaet.

​For virksomheden er det ikke et succeskriterie at være en stor virksomhed med mange medarbejdere. Det vigtigste er, at det er de rigtige medarbejdere, og at alle kan følge med i udvidelserne, hvad enten det gælder maskiner, lokaleudvidelser eller medarbejderstaben. Igennem de sidste par år har virksomheden gennemgået en række om- og tilbygninger, så alt ser pænt ud både ude og inde og skal signalere hvilken høj kvalitet, man kan forvente her.

Nordjysk CNC teknik ApS får hele tiden forespørgsler fra både eksisterende kunder og potentielle nye kunder. Virksomheden er i den situation, at der desværre ofte må siges nej til nye kunder, da kapaciteten er fyldt til bristepunktet. De faste kunder prioriteres højt, men samtidig skal der naturligvis også gøres plads til nye kunder.

I år er det 21. år, hvor Børsen og Biscode Credit udnævner virksomheder i dansk erhvervsliv til Gazelle virksomheder.

​For at en virksomhed kan få det flotte stempel som Gazellevirksomhed, er der følgende høje vækstkrav, der skal være opfyldt:

  • Minimum 4 års offentliggjorte regnskaber
  • Omsætning større end en million eller bruttoresultatet større en ½ million.
  • Positiv vækst i omsætning/bruttoresultat over hele perioden
  • Fordoblet omsætning/bruttoresultat over hele perioden
  • Positiv sum af det primære driftsresultat i de seneste 4 regnskabsår

”Nordjysk CNC Teknik ApS er både arbejde og hobby for min kone og jeg”, fortæller Preben Larsen og fortsætter: ”Vi har en sund forretning, og vi trives begge med at lægge de rigtig mange timers arbejde i virksomheden. Vi har ønsket at skabe en arbejdsplads, hvor de ansatte og vi er glade for at være. Nordjysk CNC Teknik ApS har et rigtig godt ry i branchen. Vi er stolte af for 3. år i træk at blive kåret til Gazellevirksomhed og ser lyst og positivt på fremtiden, slutter en glad og meget tilfreds Preben Larsen.​​

Nordjysk CNC Teknik ApS

Banesvinget 5, 9530 Støvring

​CVR: 29603251​